Du er her

Integritetspolicy

Vi i Team Olivia setter pris på ditt besøk på vår hjemmeside. Vi vil at du skal vite at vi verner om din personlige integritet og strever for og alltid beskytte dine personlige opplysninger på beste måte. Vi vil herved informere deg om hvordan vi kommer til å håndtere dine personlige opplysninger og hvilke rettigheter du har.

Hvordan brukes dine personopplysninger?

Team Olivia lagrer og benytter de personopplysningene som samles inn fra deg. Team Olivia er opptatt av å beskytte din integritet når du besøker denne og andre Team Olivia Group websider på internett. Her beskrives oversiktlig den behandlingen av personopplysninger som forekommer når du besøker hjemmesidene og benytter Team Olivias tjenester, samt hvilke rettigheter du har jamfør personopplysningsloven – popplyl. Om ikke annet spesifikt angis nå du legger igjen opplysninger er det Team Olivia Group AB, org. Nr. 556972-6705, som er ansvarlig for behandlingen av dine personopplysninger.

Via kontakt- og bestillingsskjemaet på hjemmesiden har du mulighet til å stille spørsmål, bestille informasjon eller ta kontakt med Team Olivia. Ved forespørsel om kontakt ber vi deg fylle ut informasjonen som behøves for å behandle din forespørsel, samt for ytterligere kontakt i den aktuelle saken, f.eks. navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse eller andre personopplysninger. Team Olivia bruker personopplysningene kun til å oppfylle dette formålet. Opplysningene kan utleveres til Team Olivias samarbeidspartnere i de tilfeller der en samarbeidspartner er engasjert til å administrere fordelingen av relevant materiale eller informasjon, men vil ellers ikke bli utlevert til en annen. I hver sammenheng der du legger igjen opplysninger får du mer spesifikk informasjon og gir ditt samtykke til hvordan dine personopplysninger behandles.

Om du er abonnent på vår pressemelding

Om du velger å abonnere på våre pressemeldinger vil du bli bedt om å oppgi noe personlig informasjon om deg selv, for eksempel navn og mailadresse. Din informasjon vil bli brukt for å administrere pressemeldinger. Hvis du velger å avslutte abonnementet vil dine personopplysninger slettes.

Hvem beskytter din personlige informasjon?

Team Olivia har tatt tekniske tiltak for å sikre at opplysningene er beskyttet mot ødeleggelse ved uhell, så vel som endring, uautorisert spredning av eller uautorisert tilgang til opplysningene, og alle andre ulovlige former for behandling.

Dine rettigheter

Du har rett til gratis, en gang per kalenderår, etter skriftlig signert søknad rettet til Team Olivia på adressen ovenfor for å bli varslet om hvilke personopplysninger som Team Olivia har registrert om deg.

Du har også rett til når som helst å be om sletting av feilaktige data, endre informasjon som du tidligere har oppgitt, tilbakekalle et samtykke og meddele at du motsetter deg videre behandling av dine personopplysninger, eller at su ikke ønsker og motta videre informasjon fra Team Olivia. Dine personopplysninger vil i så fall bli slettet så fort som mulig med hensyn til eventuelle forpliktelser Team Olivia måtte ha til deg.

For å kunne imøtekomme forespørselen din ber vi deg om å oppgi fullstendig informasjon, og også angi i hvilken sammenheng du legger igjen opplysninger til Team Olivia. Dette ettersom vi uten denne informasjonen mangler evnen til å kontrollere, rette eller slette informasjon. Du kan fremstille dine ønsker som følgende:

Via e-post til post@teamolivia.no

Informasjon om Cookies

Du kan lese mer her om hvordan Team Olivia behandler cookies (elekstronisk informasjon om ditt besøk på hjemmesiden).