Du er her

Kalender

04 Feb

Åpen trening: El-innebandy i Elverum

Assister meg AS samarbeider med Norges Bandyforbund for å tilby flere et godt aktivitetstilbud. Sammen har vi startet opp et El-innebandy lag som trener i Elverumhallen hver mandag fra klokken 16:45-18:15. 

14 Feb

Åpen snøsamling Langrenn og Alpint - for de over 13 år med utviklingshemming

Vi er en stolt samarbeidspartner av Skiforbundet, og gleder oss til å være med på åpen snøsamling for mennesker med utviklingshemming. Norges Skiforbund ønsker større skiaktivitet for mennesker med utviklingshemning. Både vi og Skiforbundet ønsker å bidra til at denne målgruppen skal ha et godt aktivitetstilbud og inviterer til åpen snøsamlingen for målgruppa, hvor både alpint og langrenn er på programmet. Er du 13 år eller eldre? da håper vi du tar turen til Storefjell 14-17. februar for lek, moro og idrettsglede i snøen sammen med oss og mange andre utøvere.  

21 Mar

Kick The Limits

Åslia Skilag og Rena Alpinklubb i samarbeid med Norges Skiforbund ønsker igjen velkommen til Åpent Mesterskap for utøvere med utviklingshemming i langrenn og alpint 21. -24. mars 2019. Assister meg AS er en stolt samarbeidspartner og sponsor av arrangementet. Vi gleder oss til å bidra til en helg fylt med magiske øyeblikk.

Kunne du tenke deg å delta på arrangementet?

Følg linken for mer informasjon angående påmelding: https://www.skiforbundet.no/limits2019/

  

27 Mar

Miljøsamling - Ridderuka 2019

Norges Skiforbund i samarbeid med Norges Skiskytterforbund inviterer til miljøsamling for unge syns og bevegelseshemmede, primært i alderen 10-14 år under Ridderuka 2019 på Beitostølen 27.-31. mars. Vi er tilstede under arrangementet som samarbeidspartner. 
 

Vi håper å se mange deltakere og oppfordrer våre brukere til å melde seg på 
For mer informasjon og påmelding følg lenken https://www.skiforbundet.no/miljosamlingridderuka/

Håper vi sees! 

Tidligere aktiviteter

10 Jan

Breddesamling for syns og bevegelseshemmede

Norges Skiforbund inviterer til åpen breddesamling i alpint og langrenn for målgruppa syns og bevegelseshemmede 10.-13. januar 2019. Assisteg meg AS er tilstede som samarbeidspartner. Vi ønsker større skiaktivitet for syns og bevegelseshemmede og håper så mange som mulig tar turen til Storefjell for å delta. Vi gleder oss til en helg fylt med engasjement, magiske øyeblikk og idrettsglede

27 jun

Mountain Rally rullestol 2018

I samarbeid med Haglebu fjellstue arrangerer vi årets Mountain Rally rullestol. Et gratis og åpent arrangement for alle. Her kan både de med funksjonsnedsettelser og funksjonsfriske teste hjulene sammen i fjellheimen, og ha det gøy.

06 Mai

Wings for life

På søndag løper vi sammen med tusenvis av løpere spredt over hele verden. Vi har det gøy samtidig som vi støtter forskning av ryggmargskader. 
Bli med du også. løpet er åpent for alle uansett alder eller utfordringer.