Du er her

Åpen snøsamling Langrenn og Alpint - for de over 13 år med utviklingshemming

14 Feb 2019

Vi er en stolt samarbeidspartner av Skiforbundet, og gleder oss til å være med på åpen snøsamling for mennesker med utviklingshemming. Norges Skiforbund ønsker større skiaktivitet for mennesker med utviklingshemning. Både vi og Skiforbundet ønsker å bidra til at denne målgruppen skal ha et godt aktivitetstilbud og inviterer til åpen snøsamlingen for målgruppa, hvor både alpint og langrenn er på programmet. Er du 13 år eller eldre? da håper vi du tar turen til Storefjell 14-17. februar for lek, moro og idrettsglede i snøen sammen med oss og mange andre utøvere.  

Last ned invitasjon https://www.skiforbundet.no/contentassets/75ff78896632446f87a8859323297b...

For mer informasjon følg lenken til skiforbundets nettsider https://www.skiforbundet.no/funksjonshemmede/skirenn/terminliste-norge/t...

 

Flere kalenderhendelser

04 Feb

Åpen trening: El-innebandy i Elverum

Assister meg AS samarbeider med Norges Bandyforbund for å tilby flere et godt aktivitetstilbud. Sammen har vi startet opp et El-innebandy lag som trener i Elverumhallen hver mandag fra klokken 16:45-18:15. 

21 Mar

Kick The Limits

Åslia Skilag og Rena Alpinklubb i samarbeid med Norges Skiforbund ønsker igjen velkommen til Åpent Mesterskap for utøvere med utviklingshemming i langrenn og alpint 21. -24. mars 2019. Assister meg AS er en stolt samarbeidspartner og sponsor av arrangementet. Vi gleder oss til å bidra til en helg fylt med magiske øyeblikk.

Kunne du tenke deg å delta på arrangementet?

Følg linken for mer informasjon angående påmelding: https://www.skiforbundet.no/limits2019/