Du er her

Åpen trening: El-innebandy i Trondheim

27 Feb 2019

Assister meg AS samarbeider med Norges Bandyforbund for å få flere i aktivitet. I den anledning ønsker vi å synliggjøre det flotte tilbudet Nyborg El-innebandy har i Trondheim. De er stadig på jakt etter nye lagkamerater og inviterer deg til å prøve denne fartsfylte og spennende idretten! Har du en funksjonsnedsettelse og synes dette er spennende - ta turen innom å prøv da vel :-) 

Idretten foregår i spesialbygde, elektriske sportsstoler som er laget for El-innebandy. Idretten er et lagspill med klare regler, hvor konkurransen og det sosiale står i fokus. Hvert lag har tre spillere på banen samtidig, hvor som regel en av spillerne fungerer som målmann. Sammen reiser langene på turneringer over hele landet året rundt. Dette er en actionfylt og inkluderende idrett som passer for mange. I Nyborg IL er det i dag utøvere fra alderen 9-26, så både barn, ungdom og voksne ønskes velkommen til trening.

Nyborg IL trener hver onsdag i Spongdal Idretsshall klokken 1900-2100. De har lånestoler, slik at du kan få prøve denne idretten allerede ved første oppmøte. 

Har du noen spørsmål angående tilbudet, kan du ta kontakt med Berit Segtnan. Ønsker du å høre mer om samarbeidet Assister meg AS har med bandyforbundet må du gjerne ta en telefon til Hannah. 

Vi håper du har lyst til å ta turen innom for å trene med oss :-) 

Flere kalenderhendelser

21 Mar

Kick The Limits

Åslia Skilag og Rena Alpinklubb i samarbeid med Norges Skiforbund ønsker igjen velkommen til Åpent Mesterskap for utøvere med utviklingshemming i langrenn og alpint 21. -24. mars 2019. Assister meg AS er en stolt samarbeidspartner og sponsor av arrangementet. Vi gleder oss til å bidra til en helg fylt med magiske øyeblikk.

Kunne du tenke deg å delta på arrangementet?

Følg linken for mer informasjon angående påmelding: https://www.skiforbundet.no/limits2019/

  

27 Mar

Miljøsamling - Ridderuka 2019

Norges Skiforbund i samarbeid med Norges Skiskytterforbund inviterer til miljøsamling for unge syns og bevegelseshemmede, primært i alderen 10-14 år under Ridderuka 2019 på Beitostølen 27.-31. mars. Vi er tilstede under arrangementet som samarbeidspartner. 
 

Vi håper å se mange deltakere og oppfordrer våre brukere til å melde seg på 
For mer informasjon og påmelding følg lenken https://www.skiforbundet.no/miljosamlingridderuka/

Håper vi sees!