Du er her

Åpen trening: El-innebandy i Trondheim

27 Feb 2019

Assister meg AS samarbeider med Norges Bandyforbund for å få flere i aktivitet. I den anledning ønsker vi å synliggjøre det flotte tilbudet Nyborg El-innebandy har i Trondheim. De er stadig på jakt etter nye lagkamerater og inviterer deg til å prøve denne fartsfylte og spennende idretten! Har du en funksjonsnedsettelse og synes dette er spennende - ta turen innom å prøv da vel :-) 

Idretten foregår i spesialbygde, elektriske sportsstoler som er laget for El-innebandy. Idretten er et lagspill med klare regler, hvor konkurransen og det sosiale står i fokus. Hvert lag har tre spillere på banen samtidig, hvor som regel en av spillerne fungerer som målmann. Sammen reiser langene på turneringer over hele landet året rundt. Dette er en actionfylt og inkluderende idrett som passer for mange. I Nyborg IL er det i dag utøvere fra alderen 9-26, så både barn, ungdom og voksne ønskes velkommen til trening.

Nyborg IL trener hver onsdag i Spongdal Idretsshall klokken 1900-2100. De har lånestoler, slik at du kan få prøve denne idretten allerede ved første oppmøte. 

Har du noen spørsmål angående tilbudet, kan du ta kontakt med Berit Segtnan. Ønsker du å høre mer om samarbeidet Assister meg AS har med bandyforbundet må du gjerne ta en telefon til Hannah. 

Vi håper du har lyst til å ta turen innom for å trene med oss :-) 

Flere kalenderhendelser

24 Apr

Hjelpemiddelmesse Fredrikstad

Den 24 April er det hjelpemiddelsmesse i Fredrikstad! Du er velkommen til Kongstenhallen, Torsnesveien 12, 1630 Fredrikstad. Arrangementet er fra klokken 10:00-15:00 

Hjelpemiddelmessen Sør-Øst er arrangør, på vegne av ledende leverandører av hjelpemidler. Her blir det presentert hjelpemidler innen ulike områder; bevegelseshjelpemidler, løft og forflytning, hygiene, IKT, syn og hørsel med mer.

Assister meg er tilstede som utstiller for å fortelle om våre leveranser, og hvordan vi kan bidra til en meningsfull og aktiv hverdag