Du er her

Miljøsamling - Ridderuka 2019

27 Mar 2019

Norges Skiforbund i samarbeid med Norges Skiskytterforbund inviterer til miljøsamling for unge syns og bevegelseshemmede, primært i alderen 10-14 år under Ridderuka 2019 på Beitostølen 27.-31. mars. Vi er tilstede under arrangementet som samarbeidspartner. 
 

Vi håper å se mange deltakere og oppfordrer våre brukere til å melde seg på 
For mer informasjon og påmelding følg lenken https://www.skiforbundet.no/miljosamlingridderuka/

Håper vi sees! 

Flere kalenderhendelser

04 Feb

Åpen trening: El-innebandy i Elverum

Assister meg AS samarbeider med Norges Bandyforbund for å tilby flere et godt aktivitetstilbud. Sammen har vi startet opp et El-innebandy lag som trener i Elverumhallen hver mandag fra klokken 16:45-18:15. 

14 Feb

Åpen snøsamling Langrenn og Alpint - for de over 13 år med utviklingshemming

Vi er en stolt samarbeidspartner av Skiforbundet, og gleder oss til å være med på åpen snøsamling for mennesker med utviklingshemming. Norges Skiforbund ønsker større skiaktivitet for mennesker med utviklingshemning. Både vi og Skiforbundet ønsker å bidra til at denne målgruppen skal ha et godt aktivitetstilbud og inviterer til åpen snøsamlingen for målgruppa, hvor både alpint og langrenn er på programmet. Er du 13 år eller eldre? da håper vi du tar turen til Storefjell 14-17. februar for lek, moro og idrettsglede i snøen sammen med oss og mange andre utøvere.