Du er her

Oppstart Langrennsgruppen Rustad IL: For de med utviklingshemming

13 Feb 2019

Velkommen til første trening med langrennsgruppa i Rustad IL! 

I samarbeid med Norges Skiforbund og Rustad IL har vi i Assister meg gleden av introdusere et nytt aktivitetstilbud for deg med utviklingshemming. Rammene rundt tilbudet er satt og gruppen skal trene fast hver onsdag klokken 18:00-19:00 i Rustad IL sitt skianlegg. Her vil de trene samtidig som en rekke andre langrennsgrupper og kunne benytte seg av Rustad sitt fantastiske anlegg. 

Vi, Rustad IL, samt trenerne gleder oss til oppstart 13.02 og håper at så mange som mulig ønsker å delta i denne skigruppen! Vi håper du tar turen innom for å se om dette kan være noe av interesse. Trenere og representanter fra Assister meg AS står klare fra klokken 17:30 for å ønske deg velkommen. 

For mer informasjon om Rustad IL - ta gjerne en titt på deres nettside https://kxweb.no/portal/theme/organization/main.do?siteId=548

For spørsmål angående dette tilbudet kan du ta kontakt med Hannah (Assister meg AS) eller Barbro (Leder Rustad IL) 

Flere kalenderhendelser

27 Feb

Åpen trening: El-innebandy i Trondheim

Assister meg AS samarbeider med Norges Bandyforbund for å få flere i aktivitet. I den anledning ønsker vi å synliggjøre det flotte tilbudet Nyborg El-innebandy har i Trondheim. De er stadig på jakt etter nye lagkamerater og inviterer deg til å prøve denne fartsfylte og spennende idretten! Har du en funksjonsnedsettelse og synes dette er spennende - ta turen innom å prøv da vel :-) 

21 Mar

Kick The Limits

Åslia Skilag og Rena Alpinklubb i samarbeid med Norges Skiforbund ønsker igjen velkommen til Åpent Mesterskap for utøvere med utviklingshemming i langrenn og alpint 21. -24. mars 2019. Assister meg AS er en stolt samarbeidspartner og sponsor av arrangementet. Vi gleder oss til å bidra til en helg fylt med magiske øyeblikk.

Kunne du tenke deg å delta på arrangementet?

Følg linken for mer informasjon angående påmelding: https://www.skiforbundet.no/limits2019/