Du er her

You must accept the use of cookies to see the facebook feed.

10 Jan

Breddesamling for syns og bevegelseshemmede

Norges Skiforbund inviterer til åpen breddesamling i alpint og langrenn for målgruppa syns og bevegelseshemmede 10.-13. januar 2019. Assisteg meg AS er tilstede som samarbeidspartner. Vi ønsker større skiaktivitet for syns og bevegelseshemmede og håper så mange som mulig tar turen til Storefjell for å delta. Vi gleder oss til en helg fylt med engasjement, magiske øyeblikk og idrettsglede

14 Feb

Åpen snøsamling Langrenn og Alpint - for de over 13 år med utviklingshemming

Vi er en stolt samarbeidspartner av Skiforbundet, og gleder oss til å være med på åpen snøsamling for mennesker med utviklingshemming. Norges Skiforbund ønsker større skiaktivitet for mennesker med utviklingshemning. Både vi og Skiforbundet ønsker å bidra til at denne målgruppen skal ha et godt aktivitetstilbud og inviterer til åpen snøsamlingen for målgruppa, hvor både alpint og langrenn er på programmet. Er du 13 år eller eldre? da håper vi du tar turen til Storefjell 14-17. februar for lek, moro og idrettsglede i snøen sammen med oss og mange andre utøvere.  

21 Mar

Kick The Limits

Åslia Skilag og Rena Alpinklubb i samarbeid med Norges Skiforbund ønsker igjen velkommen til Åpent Mesterskap for utøvere med utviklingshemming i langrenn og alpint 21. -24. mars 2019. Assister meg AS er en stolt samarbeidspartner og sponsor av arrangementet. Vi gleder oss til å bidra til en helg fylt med magiske øyeblikk.

Kunne du tenke deg å delta på arrangementet?

Følg linken for mer informasjon angående påmelding: https://www.skiforbundet.no/limits2019/